Slovenian


ZNAMENJE ZVERI!


V knjigi Razodetja (zadnja knjiga Svetega pisma) smo strogo posvaril pred prejema znamenje zveri (tj Antikrist!). Ampak kaj točno je znamenje zveri? In se ta oznaka imeti opravka z ime zveri ali število 666? Ali pa je znak za nekaj Beast povsem drugačno in ločeno od imena Zver in številko 666? In kaj točno je ime Zveri anyway? Je posameznik, narod, skupina držav ali cerkev? In kaj te oznake, je dobesedni, FIZIČNO MARK? Ali pa namesto tega figurativno, simbolni pomen?


Začnimo pri našem prizadevanju, da bi odgovorili na ta vprašanja po prvem odcepu za Razodetje 13: 16-17. Tukaj smo povedali, da je zver, "potrebna vsi, mali in veliki, bogati in reveži, svobodni in se sužnji dati znak na desno roko ali na čelo. In nihče ni mogel kupiti ali prodati, ne da bi te znamke, ki je bila bodisi ime zveri ali število [666] zastopajo njegovo ime "(NLT). Torej, to pismo zaradi česar je popolnoma jasno, da je znamenje zveri preprosto bodisi ime zveri ali število, ki predstavlja njegovo ime. Zato ima oznako zveri na vas je enako, kot da ima ime zveri na vas (ali število, ki predstavlja njegovo ime-666!).


NUMER ZVERI-666!

Ampak zakaj se je število 666? Kako to število predstavlja njegovo ime? No, pa naj Sveto pismo odgovoriti na to vprašanje. Razodetje 13:18 (LB) - "... numerični vrednosti črk v njegovem imenu dodati 666." To pismo jasno kaže, da je 666 samo RAČUNSKI SUM vrednost ime zveri! Na primer, da je ime "VIX." Če bomo uporabili "rimskimi številkami" in nato V = 5, I = 1 in X = 10. Potem, če seštejemo numerično vrednost vsakega pisma tega imena (5 + 1 + 10), smo dobili 16. Zato Vix ne more biti zver, saj njegovo ime samo dodaja do 16 (medtem ko bo ime zveri dodate do 666). Ampak, če Vix ni Zver, kdo je?


KDO JE ZVER?

Torej, kdo je to Beast (tj Antikrist)? Ali je Slovenija evropska velesila (oživljena "sveto" Roman Empire), kot nekateri učijo? Ali je Zver LEADER tega oživili sistema? Zver je simbolična OBE, tako imperija in njen vodja! Toda v prvi vrsti se zavzema za njeno LEADER. Dokazati, da se zavzema za končnega časa politični voditelj te kmalu prihajajo sistema pa se obrnejo na drugo pisma v knjigi Razodetja. Razodetje 19: 20- "Potem Zver je bil ujet in z njim Lažni prerok .... Ta dva je bilo oddanih živi v jezeru ognja kurjenje z žveplom "(nkj). To pismo jasno kaže, da je Zver predstavlja končni čas posamezniku, tako je in lažni prerok, so vrgli v jezero z ognjem!


LITERAL, FIZIČNO MARK?

Ampak kaj točno je znamenje zveri, oznake te končne času političnega voditelja? Bo fizične, dobesedni MARK (ali je ta oznaka le metafora, ki ima neko skrito, mistično pomen)?


Oznaka zveri bo zagotovo dobesedno fizično znamka! V Razodetje 13:16 in 14:11 različnih prevodov Svetega pisma (GW, nog, EXB, NIO, in na JB), navedeno, da bo znak Beast "blagovno znamko" na ljudi. AmpC, NABRE, & the EXB navajajo, da bo znak Beast odtisnjena na ljudi. Ampak mi je všeč način, kako Living Sveto pismo prevede teh dveh verzov najboljši, je ugotovljeno, da bo znak Beast "tetovirano" na ljudeh! Ampak glede na to, če je z blagovno znamko znak zveri, odtisne ali tetovirane, vse te prevode soglasno strinjajo, da bo znamka dobesedni FIZIČNO MARK, da bodo drugi zlahka lahko videli!


SPREJEM MARK = PRIPADNOST SATANA!

Če ste prebrali knjigo Razodetja zelo pozorno (predvsem poglavje 14), boste opazili, da se bo vsakdo, ki voljno sprejema oznako zveri strogo kaznuje z Bogom. Toda Bog gotovo ne bo kaznoval nekoga, ki ima to oznako FIZIČNO vsiljena njih, niti ne bo On kaznoval nekoga, ki nevede prejme to oznako (kot nekateri zarote teoretiki poučevanje)! Oseba, ki je zavestno, hote SPREJMI znamke.


Toda vsakdo, ki prostovoljno in zavestno omogoča oznako zveri, ki se dajo na njegovo ali njeno telo (bodisi na desni strani ali na njihovem čelu) se bo neposredno proti Bogu! Namesto uboga svojega Stvarnika, bo namesto tega se uboga satan! Ti bodo v bistvu lahko zastavitev pripadnost in lojalnost Satan hudič (glej Rev. 13:16 v obeh prevodih AMP & EXB Biblije)! In tisti, ki to stori bo strogo kaznovan z Bogom! In bodo brez opravičila za ne samo, da bo prišlo do dveh prič (ali preroke), ki jih je povedal, da ne molijo zver (ali njegov kip) ali sprejemati svojo znamko, vendar pa angel iz nebes zahteva tudi prebivalce sveta da tega ni storila (Razodetje 14: 9)!


IME ZVERI?

Torej, kaj je ime Zveri? In kdo bo končni čas politični voditelj biti? Kdor je ena stvar zagotovo vemo, črke njegovega imena bodo dodali do 666! Vendar pa lahko kdo misli boljšega imena kot ROMAN?


First of all, lahko "ROMAN" se prevede kot "LATEINOS" v grškem jeziku. (Ampak zakaj uporabljati grški jezik? Ker je bila večina Nove zaveze prvotno napisana v grščini, vključno knjigi Razodetja). V grški jezik "L" predstavlja številko 30, "A" 1 "T" 300 "E", 5 "I" je 10, je "N" 50 "O", je 70, in " S "je 200. Dodajte jih največ (30 + 1 + 300 + 5 + 10 + 50 + 70 + 200), in kaj dobiš? 666!


Drugič, če bi bilo njegovo ime "ROMAN," da bi bilo podobno Trojici doktrino, saj bi to predstavljajo tri stvari v enem. Ne samo, da bi bilo ime te končne času politični voditelj, temveč bi tudi predstavlja rimskega imperija, kot tudi ROMAN (katoliška) cerkev.


OPOZORILO!

Ni važno, kaj storiti v prihodnosti, NIKOLI (pod nobenim pogojem whatsoever!) Dobijo oznako zveri ali mu (tj Antikrista) ali njegov kip častiti !!!


"Otročiči, da je zadnja ura; in kot ste že slišali ... Antikrist prihaja ... človek greha ... sin pogube, ki nasprotuje in se bo poviševal nad vse, kar se imenuje Bog ali da molimo ... On bo še sedel v Božji tempelj in trdi, da je on sam Bog "(1 Janez 2:18 nkj; 2 Tes 2: 3-4 nkj; 2 Tes 2:.. 4 NLT).


"Potem je odprl usta v bogokletstva proti Bogu, da preklinjajo njegovo ime, njegovo bivališče in tiste, ki prebivajo v nebesih. In je bila dodeljena z njim, da bi vojno s svetimi [Pravi kristjani] in za premagovanje [conquer] njih. In ga je organ dal nad vsako plemena, jezika in naroda. In vsi, ki živijo na Zemlji ga, katerih imena so ni zapisano v knjigi življenja bodo častili ... "(Rev. 13: 6-8 nkj).


"Če kdo obožuje Zver [tj Antikrist] in njegova podoba [tj njegov kip], in prejme svojo znamko na čelo ali na roko, sam pil tudi vina srda Boga, ki se preliva polno močjo v skodelico njegovega ogorčenja. In on se mučil z ognjem in žveplom v prisotnosti svetimi angeli in v prisotnosti Lamb [tj Jezus Kristus]. In dim njihove muke se dviga na vekov veke, in nimajo podnevi ali ponoči počitka, ki molijo zver in njegovo podobo, in kdo prejme znak njegovega imena "(Rev. 14: 9-11 nkj).


Za več informacij v zvezi z oznako zveri, preberite "Revelation Comes Alive" in Te knjige so na voljo brezplačno na "antikrist & Končni 7 let.": www.TheBibleComesAlive.com
Slovenian = slovenščina


Če bi radi, da prebira mojih člankov ali knjig v svojem jeziku, kliknite na spodnjo povezavo: https://translate.google.com. Ta povezava bo prevesti vseh mojih spisih iz angleščine v vašem jeziku. Vendar pa lahko pomenijo zgolj 1 stran naenkrat.— Other Books & Articles in Your Language —


If you would like to read any of my articles or books in your language, just click on the following link: https://translate.google.com. This link will translate all of my writings from English to your language. But it can only translate 1 page at a time.