Hungarian


A FENEVAD!


A Jelenések könyvében (az utolsó könyv a Biblia) mi szigorúan óvott fogadó fenevad bélyege (azaz az Antikrisztus!). De mi is pontosan az a fenevad bélyege? És vajon ez a jel semmi köze a neve a fenevad számát vagy 666? Vagy, ez a jel a Beast valami egészen más és külön a neve a fenevad és a 666-os szám? És pontosan mi a neve a Beast egyébként? Ez egy olyan egyén, a nemzet, a népcsoportnak, vagy egy templom? És mi van ezzel a jellel-ez a szó, FIZIKAI MARK? Vagy ez inkább egy ábrás, szimbolikus jelentése?


Kezdjük a törekvésünkben, hogy ezekre a kérdésekre válaszolni, hogy először fordult a Jelenések 13: 16-17. Itt azt mondják, hogy a Szörnyeteg "szükséges mindenkinek-kicsi és nagy, gazdag és szegény, szabad és szolga-adandó egy jel a jobb, vagy a homlokát. És senki nem tudta vásárolni vagy eladni semmit anélkül, hogy Mark, amelyeket vagy a neve a fenevad számát vagy [666] képviselte NAME "(NLT). Tehát ez Szentírás teljesen egyértelmű, hogy a jel a Beast egyszerűen akár a nevét a fenevad, vagy a szám, amely az ő nevét. Ezért, miután a fenevad bélyege rád ugyanaz, mint amelynek a neve a Beast (vagy a szám, amely a nevét-666!).


NUMER A FENEVAD-666!

De miért a 666-os szám? Hogyan működik ez a szám képviseli a nevét? Nos, hagyjuk a Biblia erre a kérdésre válaszolni. Jelenések 13:18 (LB) - "... a számértékeket a betűk az ő nevét hozzá 666." Ez a Szentírás világosan mutatja, hogy a 666 csak numerikus SUM ÉRTÉK a neve a fenevad! Például, hogy a neve "VIX." Ha "római számok", akkor V = 5, I = 1, X = 10. Ekkor, ha összeadjuk a számértéke minden egyes levél ezt a nevet (5 + 1 + 10) megkapjuk 16. Ezért, Vix nem lehetett a Szörnyeteg, mert a neve csak növeli a legfeljebb 16 (miközben a neve a fenevad kitesz 666). De ha Vix nem a Fenevad, aki?


KI A BEAST?

Szóval ki ez a Beast (azaz az Antikrisztus)? Ez egy Amerikai Egyesült európai szuperhatalom (a újjáéledt "szent" Római Birodalom), mint néhány tanít? Vagy a Beast vezetője ennek újjáéledt rendszer? A Beast szimbolikus mind-mind a birodalom és annak vezetője! De elsősorban ez áll annak a LEADER. Annak bizonyítására, hogy ez áll a vég idején politikai vezetője ennek hamarosan jön rendszer térjünk rá egy másik Szentírás a Jelenések könyve. Jelenések 19: 20- "Akkor a BEAST elfogták, és vele együtt a hamis próféta .... Ez a két öntötték élve a tóba a tűz égő kénköves "(NKJ). Ez a Szentírás világosan mutatja, hogy a Szörnyeteg jelent a végső idő, egyénre, mind ő, mind a hamis próféta dobták a tóba a tűz!


SZÓ SZERINTI, FIZIKAI MARK?

De mi is pontosan az a fenevad bélyege, a védjegy e célból idejű politikai vezető? Lesz egy fizikai, szó szerinti MARK (vagy ez a jel csak egy metafora, amelynek valamilyen rejtett, misztikus jelentése)?


A fenevad bélyegét minden bizonnyal szó fizikai jel! A Jelenések 13:16 és 14:11 különböző bibliafordítás (GW, NOG, eXB, NEB, és a JB) kimondja, hogy a jel a Beast lesz "márkás" az emberekre. A AmpC, NABRE, és a eXB kimondják, hogy a fenevad bélyege lesz pecsételve az emberekre. De szeretem, ahogy a Living Bible fordítja ezt a két verset a legjobb, mert kijelenti, hogy a fenevad bélyege lesz "tetovált" embereken! De függetlenül attól, hogy a fenevad bélyege van márkás, préselt, vagy tetovált, az összes ilyen fordítások egyhangúlag egyetértenek abban, hogy a védjegy lesz szó szerinti FIZIKAI MARK, hogy mások is könnyen lehet látni!


FOGADÓ MARK = HŰSÉGET SÁTÁN!

Ha elolvasta a Jelenések könyvében nagyon óvatosan (különösen a 14. fejezetet), akkor veszi észre, hogy bárki, aki szívesen fogadja a fenevad bélyege lesz szigorúan bünteti Isten. De Isten minden bizonnyal nem bünteti valaki, aki ezt a jelet fizikailag kényszerítik rájuk, és nem is ő büntetése, aki tudatlanul megkapja ezt a jelet (néhány összeesküvéselméletészek tanítani)! Az a személy, hogy tudatosan, készségesen elfogadják a jelet.


De bárki, aki önként és tudatosan teszi a jel a Beast kell helyezni a saját test (akár jobb- vagy a homlokára) lesz majd közvetlenül Isten ellen! Ahelyett, hogy engedelmeskedik a Teremtő, akkor ehelyett engedelmesség Sátán! Ezek lényegében lehet ígéretet hűségüket és hűségüket Sátán az ördög (lásd Jel 13:16, mind a AMP & EXB bibliafordítás)! És azok, akik ezt fogják szigorúan büntetni Isten! És lesz mentség nélkül, nem csak lesz a két tanú (vagy próféták), aki elmondja nekik, hogy ne imádják a fenevad (vagy szobor) vagy fogadni a jelet, hanem egy angyal a mennyből parancsolok a lakosság a világ nem megtenni (Jel 14: 9)!


NEVÉT A FENEVAD?

Tehát, mi a neve a Szörnyeteg? És ki fogja ezt a végső idő, politikai vezető lenni? Akárki is, egy dolog biztosan tudjuk, a betűk az ő neve is kitesz 666! De valaki úgy gondolja, egy jobb név, mint a római?


Először is, "római" lehet fordítani a "LATEINOS" a görög nyelv. (De miért használja a görög nyelv? Mivel a legtöbb Újszövetség eredetileg görög nyelven íródott, beleértve a Jelenések könyve). A görög nyelv "L" jelenti a 30-as számú, "A" 1, "T" 300, "E" 5, "I" 10, "N" 50, "O" 70, és " S "200. Add fel őket (30 + 1 + 300 + 5 + 10 + 50 + 70 + 200), és mit kapsz? 666!


Másodszor, ha az ő neve volt "római", ez hasonló lenne a Szentháromság tanát, mivel ez képviseli a három dolog is egyben. Nemcsak azt a neve ennek a vég idején politikai vezető, de ez is lenne a Római Birodalom, valamint a római (katolikus) egyház.


FIGYELEM!

Nem számít, mit teszel a jövőben, soha (semmilyen körülmények között!) Kapja a jelet a Beast vagy imádják őt (vagyis az Antikrisztus), vagy szobrát !!!


"Gyermekeim, itt az utolsó óra; és ahogy hallottuk ... az Antikrisztus jön ... A bűn embere ... a veszedelemnek fia, aki ellenzi, és felmagasztalja magát mindenek felett, a mi Istennek vagy istentiszteletre ... Ő is ülni Isten temploma, azt állítva, hogy ő maga az Isten "(1Jn 2:18 NKJ; 2Thessz. 2: 3-4 NKJ; 2Thessz. 2: 4 NLT).


"Aztán kinyitotta a száját istenkáromlás Isten ellen, hogy káromolja az ő nevét, ő sátorát, és azokat, akik a mennyben laknak. És azt megadták neki, hogy a háború a szentek [TRUE keresztények], és hogy leküzdje [meghódítani] őket. És a hatóság adta neki át minden törzsből, nyelvből és nemzet. Mindazok pedig, akik a földön laknak majd imádják őt, akinek neve nincs beírva az Élet Könyvébe ... "(Jel 13: 6-8 NKJ).


"Ha valaki imádja a fenevadat [azaz Az Antikrisztus] és annak képét [azaz szobrát], és megkapja a jelet a homlokára vagy a kezére, ő maga is iszik a bor az Isten haragja, amely kiárad teljes erejét a pohár haragjának. És kínoztatik a tűz és kénkő jelenlétében a szent angyalok és jelenlétében a Bárány [azaz Jézus Krisztus]. És a füst a gyötrelem felmegy örökkön örökké, és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, a kik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének bélyegét "(Jel 14: 9-11 NKJ).


További információt a fenevad bélyege, kérjük, olvassa el "Jelenések Comes Alive" és "Az Antikrisztus és a Final 7 év." Ezek a könyvek ingyenesen elérhető: www.TheBibleComesAlive.com


hungarian = magyar  


Ha szeretne olvasni bármelyik cikkemet vagy könyvet az Ön nyelvén, kattintson a következő linkre:

https://translate.google.com.

Ez a link lefordítja az összes írásomat az angol nyelvről az Ön nyelvére. De egyszerre csak 1 oldalt tud lefordítani.


— Other Books & Articles in Your Language —


If you would like to read any of my articles or books in your language, just click on the following link:

https://translate.google.com.

This link will translate all of my writings from English to your language. But it can only translate 1 page at a time.