Croatian


ŽIG ZVIJERI!


U knjizi Otkrivenja (zadnji knjiga Biblije) se strogo upozoreni su protiv primanja žig Zvijeri (tj Antikrista!). No, što je točno žig Zvijeri? I to znak ima bilo kakve veze s imenom Zvijeri ili s brojem 666? Ili je žig Zvijeri nešto potpuno drugačije i odvojenim od imena Zvijeri i broja 666? A što je točno ime Zvijeri uopće? Je li pojedinac, nacija, skupina nacija, ili crkva? A što je s ovom oznakom-to je doslovna, fizička MARK? Ili to, umjesto imati figurativni, simbolično značenje?


Počnimo u našoj potrazi za odgovorom na ova pitanja prvo se pretvara u Otkrivenju 13: 16-17. Ovdje nam je rečeno da je Zvijer „potrebno se svi-mali i veliki, bogati i siromašni, slobodni i rob-treba dati znak na desnoj ruci ili na čelu. I nitko ne može ni kupiti ni prodati ništa bez da je Marko, koji je bilo na ime zvijeri ili broj [666] zastupanje njegovo ime”(NLT). Dakle, ovo Pismo što ga čini savršeno jasno da je žig Zvijeri je jednostavno bilo ime zvijeri ili broj koji predstavlja njegovo ime. Dakle, ima žig Zvijeri na vas je isto kao da na ime zvijeri na vas (ili broj koji predstavlja njegovo ime-666!).


BROJNIM DOMAĆIM I ZVIJERI-666!

Ali zašto je broj 666? Kako se taj broj predstavlja njegovo ime? Pa, neka Biblija odgovor na to pitanje. Otkrivenje 13:18 (LB) - „... brojčane vrijednosti slova u svom imenu dodati 666.” Ovo pismo jasno pokazuje da je 666 samo brojčana ukupan broj ime Zvijeri! Na primjer, uzeti naziv „Vix.” Ako koristite „rimskim brojevima” onda V = 5, I = 1, x = 10. Tada, ako zbrojimo numeričke vrijednosti svakog slova ovog imena (5 + 1 + 10) dobili smo 16. Dakle, Vix nije mogla biti zvijer, jer je njegovo ime samo dodaje do 16 (dok je ime Zvijeri će se dodati do 666). Ali ako Vix nije zvijer, koja je?


TKO JE ZVIJER?

Pa tko je to zvijer (tj Antikrist)? Je li Sjedinjene Europske supersila (a oživio „Sveti” Rimsko Carstvo) kao neki naučiti? Ili je zvijer vođa ove oživio sustav? Zvijer je simboličan OBA-oba carstva i njegove vođe! Ali prije svega to stoji za LEADER. Dokazati da se zalaže za krajnjeg vremena politički vođa ove uskoro dolazi sustava prijeđimo na drugu pismu u knjizi Otkrivenja. Otkrivenje 19: 20- „Onda Zvijer bi uhvaćena, as njom i Lažni prorok .... Ove dvije su bačeni živi u jezero ognjeno gori sumporom”(NKJ). Ovo pismo jasno pokazuje da je zvijer predstavlja krajnje vrijeme pojedinca, jer su i on i lažni prorok bačeni u jezero ognjeno!


DOSLOVNIM, TJELESNIM MARK?

Ali što je točno je znak Zvijeri, oznaka tog političkog vođe posljednjeg vremena? Hoće li to biti fizički, doslovna oznaka (ili je to znak samo metafora, imaju nekakav skriveni, mistično značenje)?


Oznaka zvijeri svakako će biti doslovno fizički znak! U Otkrivenju 13:16 i 14:11 više različitih prijevoda Biblije (GW, Nog, EXB, Nebraska, i na JB) navode da je žig Zvijeri će biti „označen” na ljudska bića. CAMP, NABRE, i država EXB da je žig Zvijeri će biti otisnut na ljude. Ali sviđa mi se način na koji je Dnevni Biblija prevodi ova dva ajeta najbolje, kao što izjavljuje da je žig Zvijeri će biti „tetovirane” na ljude! No, bez obzira na to je li označen znak Zvijeri, žigom ili tetovirane, sve ove prijevoda jednoglasno slažu da je oznaka će biti doslovni FIZIČKA MARK da će drugi lako moći vidjeti!


PRIMA MARK = ODANOST SOTONI!

Ako ste pročitali knjigu Otkrivenja vrlo oprezno (posebno poglavlje 14) primijetit ćete da svatko tko svojevoljno primi žig Zvijeri će biti strogo kažnjeni od Boga. Ali Bog zasigurno ne će kazniti nekoga tko ima ovu oznaku FIZIČKI prisiljeni na njih, niti će kazniti nekoga tko nesvjesno prima tu oznaku (kao što neki teoretičari zavjere naučiti)! Osoba je svjesno, svojevoljno ACCEPT marku.


No, svatko tko svojevoljno i svjesno dopušta žig Zvijeri koji se stavlja na svoje tijelo (ili na desnicu ili na čelo) će biti idući izravno protiv Boga! Umjesto slušajući svog Stvoritelja, oni će umjesto toga biti poslušni Sotoni! Oni će u suštini biti obećavajući svoju vjernost i svoju odanost sotoni vrag (vidi Otk 13:16 u oba pojačala i EXB prijevoda Biblije)! A oni koji to učine bit će strogo kažnjen od Boga! I oni će biti isprike, jer ne samo da će tamo biti dva svjedoka (ili proroke) koji im govore da ne klanjaju Zvijeri (ili njegov kip) ili primi žig, ali anđeo s neba također će narediti stanovnike svijeta da to ne učini (Otkrivenje 14: 9)!


IME ZVIJERI?

Dakle, ono što je ime Zvijeri? A tko će to politički vođa krajnje vrijeme biti? Tko je on, jedna stvar znamo sigurno, slova njegovog imena će se dodati do 666! No, može li netko zamisliti bolji naziv nego Rimljanin!


Prije svega, "Roman" može se prevesti kao "LATEINOS" u grčkom jeziku. (Ali zašto koristiti grčki jezik? Budući da je većina Novog Zavjeta je izvorno napisan na grčkom-uključujući knjige Otkrivenja). U grčkom jeziku "L" predstavlja broj 30, "A" 1, "T" je 300, "E" je 5, "ja" je 10, "N" je 50, "O" je 70, a " S "200. Dodajte ih (30 + 1 + 300 + 5 + 10 + 50 + 70 + 200), i što ste dobili? 666!


Drugo, ako je njegovo ime bilo "Roman", to bi bilo slično Trojstva doktrine kao što bi predstavljalo tri stvari u jednom. Ne samo da će to biti naziv ovog kraja vremena političkog čelnika, ali bi također predstavlja rimskog carstva, kao i rimskog (katoličke) crkve.


UPOZORENJE!

Bez obzira što vam je činiti u budućnosti, NIKAD (pod bilo kojim okolnostima, bez!) Primiti žig Zvijeri ili obožavamo ga (tj Antikrista) ili njegov kip !!!


"Djeco, posljednji je čas! I, kako ste čuli ... Antikrist dolazi ... Čovjek grijeha ... Sin propasti, koji se protivi i sebe uzvisuje iznad svega što se zove Bog ili svetinja ... On će još sjediti u hram Božji, tvrdeći kako je on sam Bog "(1 Iv 2:18 NKJ; 2 Sol 2: 3-4 NKJ; 2 Sol 2:.. 4 NLT).


"Tada je otvorio usta u bogohuljenja protiv Boga, da huli ime njegovo, njegovu šatoru i one koji žive na nebu. I to je bio odobren mu je da se zarati sa svecima [TRUE kršćani] i prevladati [vladaj] ih. A tijelo mu je dao nad svakim plemena, jezika i naroda. A svi koji stanuju na zemlji će ga, čije ime nije zapisano u knjizi života klanjaju ... "(Otk 13: 6-8 NKJ).


"Tko god se klanja Zvijeri [tj Antikrist] i njegova slika [tj njegov kip] i primi žig na čelo ili na svoju ruku, on će također piti od vina gnjeva Božjega, koja se prolijeva punu snagu već u čaši srdžbe njegove. I bit će udaren na muke u ognju i sumporu u prisutnosti svetih anđela, te u nazočnosti Jaganjcu [tj Isus Krist]. I dim se njihovih muka uzdiže zauvijek, a oni nemaju dan odmora ili noć koji se klanjaju Zvijeri i kipu njezinu i tko god primi žig s imenom "(Otk 14: 9-11 NKJ).


Za više informacija u vezi s žig Zvijeri, pročitajte "Otkrivenje oživljava" i ove knjige su dostupne besplatno na "Antikrist & završnoj 7 godina.": www.TheBibleComesAlive.comcroatian = hrvatski


Ako želite pročitati bilo koji od mojih članaka ili knjiga na svom jeziku, jednostavno kliknite sljedeću vezu: https://translate.google.com. Ova će veza prevesti sve moje spise s engleskog na vaš jezik. No, može samo prevesti 1 stranicu odjednom.— Other Books & Articles in Your Language —


If you would like to read any of my articles or books in your language, just click on the following link: https://translate.google.com. This link will translate all of my writings from English to your language. But it can only translate 1 page at a time.